Recipe: Yummy Mixed salata with Quinoa

Mixed salata with Quinoa. Quinoa – gătește ușor și cu spor! Roșiile si castravetele se taie cubulete, ceapa si menta se taie marunt. Se amesteca ingredientele, adaugam uleiul, lamaia si sarea după gust.

Mixed salata with Quinoa Salata cu quinoa – o salata consistenta, delicioasa si sanatoasa, perfecta pentru sezonul toamna-iarna! Salata cu quinoa – Tot ce trebuie sa stii despre quinoa. O fi la moda acum, dar quinoa este una dintre semintele antice, de origine din America de Sud, unde era consumata de incasi si urmasii lor. You can have Mixed salata with Quinoa using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Mixed salata with Quinoa

 1. Prepare of Lettuce, sliced.
 2. It’s of Purple cabbage, thin sliced.
 3. Prepare of Red Raddish, cubed.
 4. It’s of Cucumber, cubed.
 5. It’s of Red and Yellow bell pepper, cubed.
 6. It’s of Tomato, cubed.
 7. It’s of Carrots, finely shredded.
 8. You need of Quinoa, cooked.
 9. It’s of Dressing:.
 10. You need of Lemon juice.
 11. Prepare of Olive oil.
 12. Prepare of Pomegranate sauce.
 13. You need of Salt and black pepper.

We're starting with breakfast and moving our way all. Intre timp, castravetele și morcovii se curata de coaja si se taie cuburi mici, apoi se pun intr-un castron alaturi de ardeii taiați cuburi. Quinoa se scurge de apa, se trece printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. A quinoa a disznóparéjfélék, korábban libatopfélék, családjába tartozik.

Mixed salata with Quinoa step by step

 1. Boil the quinoa and keep it to cool..
 2. Wash all veges good and cut it according to desired..

Az inkák a "Magok Anyjának" tartották. O salata de quinoa si legume, super sanatoasa si vegana, care se face in doar. Despre salata tabouleh…numai de bine 🙂 E atât de ușor de făcut, de ieftină, de bună și de veselă! În loc de bulgur putem folosi cu succes cuşcuş sau şi mai bine quinoa cum am folosit eu în rețeta de azi. Totul stropit bine cu ulei de măsline și suc proaspăt de lămâie. Here's a healthy summer salad you can eat with abandon.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
recipes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..